Последни новини

Среща за популяризиране на Проект 2022-1-BG01-KA220-VET-000089399 с обучаеми в ЦПО

от Татяна Друмева, обучител -

Продължава серията от инициативи , свързана с провеждане на срещи за популяризиране на Проект 2022-1-BG01-KA220-VET-000089399 "Enabling SMEs in the HoReCa sector for the effective adoption of Artificial Intelligence knowledge and tools" (HoReCa5.0), Програма Еразъм +, Ключова дейност 2: Партньорства за сътрудничество, сектор "Професионално образование и обучение" с Координатор - Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов и партньори: EUROCY – Кипър; EUFORA – Гърция; ECOLOGYKM - България; CSTI – Кипър и HORECA PARTNERS – Белгия.
На 21 август 2024 г., финалните проектни резултати бяха демонстрирани от доцент д-р Христо Сирашки, ръководител на проекта, пред обучаеми в Центъра за професионално обучение - Свищов. Специално внимание бе отделено на електронните модули, платформата за електронно обучение, сайта и фейсбука на проекта.
Фейсбук на проекта: https://www.facebook.com/Horeca5.0


Може да бъде изображение с 8 души, хора, които учат и текстово съобщение

Провеждане на нови срещи за популяризиране на Проект 2022-1-BG01-KA220-VET-000089399

от Татяна Друмева, обучител -

Продължава серията от инициативи , свързана с провеждане на срещи за популяризиране на Проект 2022-1-BG01-KA220-VET-000089399 "Enabling SMEs in the HoReCa sector for the effective adoption of Artificial Intelligence knowledge and tools" (HoReCa5.0), Програма Еразъм +, Ключова дейност 2: Партньорства за сътрудничество, сектор "Професионално образование и обучение" с Координатор - Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов и партньори: EUROCY – Кипър; EUFORA – Гърция; ECOLOGYKM - България; CSTI – Кипър и HORECA PARTNERS – Белгия.
В периода 27.07.2024 – 29.07.2024 г., проектът и проектни резултати бяха представени от доцент д-р Христо Сирашки, ръководител на проекта, пред представители от сектора HoReCa в гр. Варна и к.к. "Златни пясъци". Допълнителни срещи на място бяха организирани и с други лица от сферата на образованието и малкия и среден бизнес, проявяващи интерес към проекта и проектните резултати, в т.ч. към предлаганите електронен курс, дигитална симулационна среда и наръчник с казуси.
Фейсбук на проекта: https://www.facebook.com/Horeca5.0

Популяризиране на Проект 2022-1-BG01-KA220-VET-000089399 в Бургас, Приморско, Китен, Лозенец и Царево

от Татяна Друмева, обучител -

Продължава серията от инициативи , свързана с провеждане на срещи за популяризиране на Проект 2022-1-BG01-KA220-VET-000089399 "Enabling SMEs in the HoReCa sector for the effective adoption of Artificial Intelligence knowledge and tools" (HoReCa5.0), Програма Еразъм +, Ключова дейност 2: Партньорства за сътрудничество, сектор "Професионално образование и обучение" с Координатор - Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов и партньори: EUROCY – Кипър; EUFORA – Гърция; ECOLOGYKM - България; CSTI – Кипър и HORECA PARTNERS – Белгия.
В периода 14.07. -17.07. 2024 г., проектът и проектни резултати бяха представени от доцент д-р Христо Сирашки, ръководител на проекта, пред представители от сектора HoReCa в Бургас, Приморско, Китен, Лозенец и Царево.
Засилен бе интересът към електронния курс, дигиталната симулационна среда и наръчника с казуси.
Фейсбук на проекта: https://www.facebook.com/Horeca5.0


По-стари теми...